7. rész: Stílusváltás lakástextilekkel

Manapság már el sem tudjuk képzelni a lakberendezést lakástextilek nélkül, hiszen a jól megválasztott, puha díszpárna, pléd vagy ágyterítő igazán harmonikussá varázsolhatja otthonunkat. Arról nem is beszélve, hogy az esztétikai funkción túl, nagyon fontos kényelmi funkciót is betöltenek a lakásokban. Egy kellemesen puha ágyneműbe bebújni vagy egy trendi terítővel leterített asztalhoz odaülni tagadhatatlanul komfortos.


Amit Nóri is rögtön az elején kihangsúlyoz: nem lehet elégszer mondani, hogy a lakástextilek mennyire meghatározóak egy lakásban. A beszélgetés alatt Nóri és Attila arra is felhívja a figyelmet, hogy néhány, apró változtatással pillanatok alatt megváltoztatható a belső tér hangulata. Mindezt úgy mutatják be, hogy a kanapén kívül mindent megváltoztattak. Vagyis a lakástextileket és a szőnyeget, ezzel is érzékeltetve a lakástextilek okozta stílusbeli különbségeket.

A videó első részében egy laza, trendi, modern környezetben beszélgetnek Nóriék. Az alapból markáns megjelenésű, narancs színű kanapéval tökéletesen harmonizál a visszafogott megjelenésű pléd, a színes párnák és a különleges mintázatú szőnyeg. Ezeket lecserélve már egy teljesen más hangulatú nappaliba csöppenünk. A Trendy Lines stílusból átváltottunk retróba. Ezt a bohém világot a játékos, geometriai formák és a színes kiegészítők erősítik. A jellegzetes minták és színek miatt rögtön úgy érezheti magát az ember, mintha a 80-as, 90-es évekbe csöppent volna bele.

Manapság egyre elterjedtebbé válik az a lakberendezési szokás, miszerint egy lakásban évszaktól függően tartunk otthon különböző színvilágú szőnyeget és lakástextileket. Ez megvalósítható magas költségek nélkül is, tehát ne gondoljatok óriási beruházásokra. Okosan, apró trükkökkel, a lakberendezési oldalakról tájékozódva ez könnyebben, költséghatékonyabban kivitelezhető, mint ahogy ez elsőre hangzik.

A Repülőszőnyeg weboldalán széles körben válogathattok kültéri, beltéri lakástextileket, szőnyegeket. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy mindenki a saját ízlése alapján tudja kialakítani a minőségi életterét. A tökéletes végeredményért megéri rászánni az időt és variálni a színeket, mintákat, ugyanis sokszor olyan színkombinációból és mintából áll össze az álom enteriőr, amire először nem is gondolnánk.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.