Unique prémium műfű 40mm-es

14.990 Ft
/ ㎡
29.980 Ft / fm
 • További képek
 • További képek
 • További képek
 • További képek
Méret
Kalkulátor
Hosszúság (m)
29.980 Ft / fm
1 m2
Kalkulált terület
Szélesség (m)
14.990 Ft
Végösszeg
65
Várható szállítási idő:
jún. 26. - júl. 2.
Kérdése van?
+36 30 568 1267
A Unique műfű rendkívül élethű, strapabíró kültéri burkolat. Remek szolgálatot tehet kertben, teraszon, udvaron és beltérben is. Használatával dekoratív, praktikus és kényelmes burkolatot kapunk, ami éveken át teszi komfortossá teraszunkat, medence körüli terünket, a gyerekek játszóterének talaját, a focipályát, éttermek teraszát és folytathatnánk még a felsorolást. A műfű egyszerűen telepíthető és nem igényel karbantartást. A Hollandiában készült magas minőségű termék időjárás és UV álló.

Egy varázslatos megoldást keres, hogy kertje vagy parkja egész évben tökéletesen nézzen ki, mindenféle gondozás nélkül? Fedezze fel az egyedülálló műfüvünket, amely újradefiniálja a kültéri tereket!

Az általunk kínált műfű nem csupán egy hétköznapi alternatíva. 1877 g/m2 szálsúllyal és 2848 g/m2 összsúllyal büszkélkedik, ami biztosítja tartósságát és ellenállóságát. A környezetbarát termék, ami nemcsak a bolygónknak tesz jót, de a kertje vagy parkja számára is fenntartható megoldást kínál.

Képzelje el, hogyan változik meg kertje vagy parkja megjelenése egy olyan burkolattal, amely élethű, tartós és mindenekelőtt könnyen kezelhető. Egy műfű, ami nem igényel öntözést, nyírást, és mégis tökéletes zöld marad. 60 liter/perc/m2 vízelvezető képességének köszönhetően sosem lesz probléma a pangó víz, ráadásul a 0,5-1,0 mm-es homokszemekkel való töltés lehetősége biztosítja, hogy pont olyan legyen a felülete, amilyet csak szeretne.

Ha Ön is szeretne egy olyan műfüvet, ami megbízható, minőségi és környezetbarát, akkor ne keressen tovább. Válassza az elsőre jó döntést és fektessen be egy olyan műfűbe, amely garantálja az elégedettséget. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és hozza el a tökéletes zöld területeket a kertjébe vagy parkjába!


Bővebben
 • Méret
  2 m széles
 • Címkék
  vastag, süppedős
 • Szálmagasság
  40 mm-es
Stílusok
Trendy Lines

Vélemények

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.