Majestic sivatagi tölgy, csiszolt sötétbarna MJ3553 laminált padló

14.700 Ft / ㎡
43.394 Ft / csomag
Kalkulátor
Szélesség (m)
43.394 Ft / csomag
2.952 m2
Kalkulált terület
43.394 Ft / csomag
2.952 m2
Csomag terület
Hosszúság (m)
1 csomag
43.394 Ft
Végösszeg
Várható szállítási idő:
dec. 21. - jan. 4.
Kérdése van?
+36 30 568 1267
Különlegesen nagy méretű lapjainak, természetes kinézetüknek és egyedi vízálló technológiájuknak köszönhetően ezek a padlók kitűnően alkalmasak igazán lenyűgöző, tágas érzetet keltő belső terek kialakításához. Méret: 2050 mm*240 mm*9,5 mm Kiszerelési egység: 6 lap/2,952 m2/csomag

+ 25 év garancia otthoni használat esetén/ 10 év garancia nedves közegben/ 5 év garancia kereskedelmi használat esetén

+ Padlófűtésre is fektethető. Csak kövesse a beépítési utasításokat és gond nélkül élvezheti a gyönyörű Quick-Step padló látványát és a padlófűtés nyújtotta kényelmet.

+ A lapok között hagyományos fazetta van, mely tökéletesen illeszkedik a padló karakteréhez. A deszka színe, mintája és szerkezete látható a fazettán keresztül.

+ 32-es kopásállósági osztályba van sorolva, vagyis a lakossági felhasználás mellett akár mérsékelt igénybevétellel járó közületi használatra is alkalmas.

+ Összepattintásos, Uniclic pattintásos rendszer megkönnyíti a beépítést.

+ A víztaszító HydroSeal bevonat gondoskodik arról, hogy a víz ne szivároghasson be a padlóba.

+A Scratch Guard technológiával kezelt Quick-Step padlók akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben, mint a kezeletlenek.

+Ha vízálló Quick-Step padlót használ, búcsút mondhat a nedvesség okozta problémáknak. Ezek a padlók nemcsak kivételes stílusukkal és természetességükkel hódítanak, de 100%-ban vízállók is, így a tisztításuk rendkívül egyszerű.

+A Quick-Step fejlesztette ki a Uniclic beépítési rendszert, amely ma már a pattintásos beépítés szabványos módszerének számít. A forradalmian újszerű és szabadalmaztatott pattintásos rendszerrel a padlódeszkákat könnyedén és erőfeszítés nélkül illesztheti egymáshoz.

+Ha a Quick-Step mellett dönt, akkor egy gyönyörű és kiváló minőségű padlót választ, amely fenntartható módon készül. A bizonyíték? A Quick-Step laminált padlók elsőként kapták meg az EU Ecolabel címkét, amelyet az Európai Bizottság vezetett be a környezetvédelmi kiválóság jeléül. Ez olyan termékeknek és szolgáltatásoknak jár, amelyek magas szintű ökológiai elvárásoknak felelnek meg teljes életciklusuk során, a nyersanyag-kinyeréstől a gyártáson és a terjesztésen át egészen a megsemmisítésig.


Bővebben
 • Kollekciók
  Majestic
 • Címkék
  összepattintásos, Uniclic kattanó rendszer, hagyományos fazetta, padlófűtésre is alkalmas, Hydroseal vízálló technológia, tölgy mintázat, selyemfényű matt, 32-es használati osztály
 • Helyiség
  nappali, hálószoba, étkező, konyha, előtér, gyerekszoba, iroda
 • Méret
  hosszú és széles deszka
 • Vastagság
  9,5mm
 • Használati osztály
  32
 • Szín
  sötétbarna
 • Mintázat
  tölgy
 • Fényességi fok
  selyemfényű matt
 • Horony típusa
  hagyományos fazetta
Stílusok
Luxury Life
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.