1. rész: Stílusok bemutatása

Milyen otthonban élnétek szívesen? Milyen stílusban rendeznétek be otthonotokat? Milyen színeket és mintákat választanátok? Ördög Nóra műsorvezető és Sipos Attila lakberendező részletesen mutatnak be 4 különböző stílust: Urban Style, Classic Elegant, Rich Spirit és Royal Inspiration. 

Az Urban Style stílus, ahogy a nevében is benne van, egy életérzést sugall. Színpalettájában a szürke, a barna és azok árnyalatai kerülnek fókuszba. A város ridegsége mellett az otthon melegét a puha díszpárna és a lágy tapintású szőnyeg teremti meg. 

Classic Elegant, az örök klasszikus. A stílusra jellemző hatalmas terek, magas belmagasságú helyiségek és az alaposan kidolgozott részletek eleganciát és előkelőséget sugároznak magukból. Előfordul az arany és az ezüst díszítés, valamint a luxust árasztó anyagok. A stílus rangját képviseli a videóban megfigyelhető gazdagon díszített Matrix szőnyeg és a prémium minőségű meleg pléd.

A Classic Elegant stílussal ellentétben a Rich Spirit már egy könnyedebb, játékosabb irányzat, amely elegáns megjelenésével képviseli a luxust. A videóban látható kiegészítőkön (cream és mályva színű dekorpárnák, szőnyeg) is látható, hogy azt szeretné érzékeltetni a lakásba érkezővel, mintha egy parfümreklám világába csöppent volna bele. Nem véletlen, hisz ennek a stílusnak jól állnak az enyhe túlzások is. 

A Royal Inspiration egyértelműen képviseli a pompát, a csillogást és a fényűzést, melyek összhatása a modern barokkot tükrözi. A videóban látható bonyolult minták és az arannyal díszített bútordarabok a fenséges életérzést és a királyi harmóniát reprezentálják az enteriőrben. 

A lakáskiegészítők minden helyiségben más hangsúlyt kapnak és másként funkcionálnak. A zűrzavarban azonban mindig a harmónia megteremtése legyen a cél, melyet hosszú távon igazándiból a lelkünk fog majd meghálálni.

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.