Fraud Blocker 5. rész: Stílusok versenyben

5. rész: Stílusok versenyben

Biztosan sok olyan cikkel találkoztatok már, ahol részletezik a különféle lakberendezési stílusokat, viszont ez alkalommal most egy kis játékos versennyel mutatjuk be, hogy néhány lakástextil hogyan kavarja fel az álló vizet otthonunkban.


Adott a helyiség, a modern stílusú kanapé és a két szőnyeg. A kétféle stílust pedig Nóri és Attila a saját ízlése szerint alakítja ki. Elismerjük, hogy manapság sokszor nehéz kiigazodni a stílusok között, mert egyre több van, egyre szerteágazóbb, gyakran hasonlítanak is egymásra és még össze is mosódnak. Ezért teljesen normális, hogy az ember fejében némi zűrzavar keletkezik. Ebben az enteriőrben azonban Nóri és Attila abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy az egyszínű kanapé számtalan lakberendezési lehetőséget hordoz magában, így bátran variálhatják a különböző stílusú és mintázatú díszpárnákat és plédeket is.

A Repülőszőnyeg weboldalán a lakástextilek tekintetében elég nagy a lehetőségek tárháza. Attila a Gemini szőnyeg geometriai mintázatát vette alapul és ehhez igazította a párnákat, és a plédet, így könnyen alakította ki a harmóniát a saját térfelén. Nóri pedig inkább a színekkel igyekezett játszani, melyeket azonban hamar kicserélt Attila tanácsára. Mivel a kanapé elég domináns, Nóri oldalán a ráhelyezett markáns, kék színű kis szőnyeg mellett a szürke és a sárga díszpárna gyorsan el lett felejtve. Helyettük került képbe másik két kékes-szürkés párna, melyeknek a tónusai megjelennek a Monaco szőnyeg színeiben.

Lakberendezés során játszhatunk bátran az árnyalatokkal, hiszen nem minden fekete és fehér. Ha van egy markáns szín, mint például itt az erős kék, akkor érdemes azt az irányt tartani és a kék árnyalatait kombinálni. Ráadásként Attila még az arányokra is figyelt. A díszpárnák esetében nemcsak a színekkel, hanem a formákkal is tudunk játszani, hiszen a hagyományos párnaforma mellé ideális választás lehet akár egy hengerpárna is.

A játék során felhasznált lakástextilek többsége az Urban Style stílus kollekciójából származnak, azonban látható 1-2 Luxury Life vagy Trendy Lines darab is. A videóban mindenki meggyőződhet arról, hogy a Repülőszőnyeg stílusai jól kombinálhatóak. Ezért a tavaszi megújulás jegyében azt tanácsolnánk mindenkinek, hogy legyetek nyitottak, használjátok bátran az árnyalatokat és a stílusokat, a végeredményért mindenki hálás lesz!

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.