Terrana szürke famintás PVC padló 4314-257

4.190 Ft
/ ㎡
8.380 Ft / fm
 • További képek
 • További képek
Méret
Kalkulátor
Hosszúság (m)
8.380 Ft / fm
2 m2
Kalkulált terület
Szélesség (m)
8.380 Ft
Végösszeg
65
Várható szállítási idő:
dec. 9. - dec. 15.
Kérdése van?
+36 30 568 1267
Elegáns és modern otthonteremtés egyetlen lépésben! A modern szürke fa kocka mintás PVC padlónk az új kedvencévé válik, mivel ötvözi az innovatív design-t és a kényelmet a higiénikus, vízálló és rugalmas járásérzettel.

A klasszikus fapadlók szépsége, amelyeket generációk óta az otthonokban őriznek lenyűgözik Önt. Azonban egy kicsit szokatlanabb fapadlóra vágyik? A modern szürke fakocka mintás PVC padlónk a válasz.

Ez a padló modern szürke színével és egyedi fa kocka mintájával hozza a természet szépségét az Ön otthonába, de egy egészen új és izgalmas formában. A fa kocka minta modern és friss megjelenést kölcsönöz otthonának.

A padló higiénikus és vízálló felülettel rendelkezik, így ideális választás a fürdőszobába, konyhába és egyéb nedves helyiségekbe. Ne aggódjon a folyadékfoltok és a pára miatt - ez a padló könnyen megállja velük a helyét!

Az egyik legfontosabb előnye a padlónak az, hogy kellemesen rugalmas járásérzést kínál. A puha felület kényezteti a lábát, és a járás könnyűvé és kényelmessé válik.

Ezzel a padlóval egyedi stílust és kényelmet teremthet otthonában, amely hosszú ideig megőrzi szépségét és funkcionalitását. Engedje, hogy otthona egyszerre modern és elegáns legyen!

Bővebben
 • Címkék
  lakossági
 • Színcsoport
  szürke
 • Méret
  200 cm-es
 • Koptatóréteg
  0,15mm
 • Vastagság
  3,0mm
Stílusok
Rich Spirit

Vélemények

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.