Capture természetes, repedezett tölgy laminált padló SIG4767

17.580 Ft
/ ㎡
36.004 Ft / csomag
 • További képek
 • További képek
 • További képek
 • További képek
Kalkulátor
Kérjük írja be a burkolandó helyiség szélesség és hosszúság méretét
Szélesség (m)
36.004 Ft / csomag
2.048 m2
Kalkulált terület
36.004 Ft / csomag
2.048 m2
Csomag terület
Hosszúság (m)
1 csomag
36.004 Ft
Végösszeg
65
Várható szállítási idő:
aug. 9. - aug. 23.
Kérdése van?
+36 30 568 1267
A visszanyert kinézet újragondolt változata. Sima és letisztult felszín, de mégis hangsúlyos csomók és repedések színesítik, például a fában található hasadások. A Capture (Signature) kollekció- a padló szépségének újra értelmezése. Precíz, részletgazdag, gondos kidolgozás. tökéletes tökéletlenségek, ahogyan a természet megteremtette.

A természet és a tisztaság inspirálta a tervezőket, így a kollekcióban a fehér szín és a világos árnyalatoké a főszerep. A legkifinomultabb és leginkább vízálló, természetes fa hatású padló. Gondos, részletes kidolgozás jellemzi.

A tervező szakemberek keresik a tökéletes eredetiket, fa és kőanyagokat, amelyek megfelelő prototípusok lehetnek.

Méret: 1380 mm*212 mm*9 mm Kiszerelési egység: 7 lap/2,048 m2/csomag

+ 25 év garancia

+ Padlófűtésre is fektethető. Csak kövesse a beépítési utasításokat és gond nélkül élvezheti a gyönyörű Quick-Step padló látványát és a padlófűtés nyújtotta kényelmet.

+ A lapok közötti fazetta tökéletesen illeszkedik a padló karakteréhez. A padlólap színe,mintája és szerkezete látható a fazzettán keresztül.

+ 32-es kopásállósági osztályba van sorolva, vagyis a lakossági felhasználás mellett akár mérsékelt igénybevétellel járó közületi használatra is alkalmas.

+ Összepattintásos, Uniclic pattintásos rendszer megkönnyíti a beépítést.

+ A víztaszító HydroSeal bevonat gondoskodik arról, hogy a víz ne szivároghasson be a padlóba.

+A Scratch Guard technológiával kezelt Quick-Step padlók akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben, mint a kezeletlenek.

+Ha vízálló Quick-Step padlót használ, búcsút mondhat a nedvesség okozta problémáknak. Ezek a padlók nemcsak kivételes stílusukkal és természetességükkel hódítanak, de 100%-ban vízállók is, így a tisztításuk rendkívül egyszerű.

+A Quick-Step fejlesztette ki a Uniclic beépítési rendszert, amely ma már a pattintásos beépítés szabványos módszerének számít. A forradalmian újszerű és szabadalmaztatott pattintásos rendszerrel a padlódeszkákat könnyedén és erőfeszítés nélkül illesztheti egymáshoz.

+Ha a Quick-Step mellett dönt, akkor egy gyönyörű és kiváló minőségű padlót választ, amely fenntartható módon készül. A bizonyíték? A Quick-Step laminált padlók elsőként kapták meg az EU Ecolabel címkét, amelyet az Európai Bizottság vezetett be a környezetvédelmi kiválóság jeléül. Ez olyan termékeknek és szolgáltatásoknak jár, amelyek magas szintű ökológiai elvárásoknak felelnek meg teljes életciklusuk során, a nyersanyag-kinyeréstől a gyártáson és a terjesztésen át egészen a megsemmisítésig.


Bővebben
 • Kollekciók
  Signature
 • Helyiség
  nappali, hálószoba, gyerekszoba, konyha, étkező, előtér, iroda, fürdőszoba
 • Méret
  közepes deszka
 • Vastagság
  9mm
 • Használati osztály
  32
 • Szín
  természetes natúr
 • Mintázat
  tölgy
 • Fényességi fok
  extra matt
 • Horony típusa
  hagyományos fazetta
Stílusok
Rich Spirit

Vélemények

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.