Impressive Ultra klasszikus patinás tölgy IMU3559 laminált padló

17.340 Ft / ㎡
22.733 Ft / csomag
 • További képek
 • További képek
 • További képek
Kalkulátor
Szélesség (m)
22.733 Ft / csomag
1.311 m2
Kalkulált terület
22.733 Ft / csomag
1.311 m2
Csomag terület
Hosszúság (m)
1 csomag
22.733 Ft
Végösszeg
Várható szállítási idő:
szept. 1. - szept. 15.
Kérdése van?
+36 30 568 1267
Ez a termékcsalád kivételesen természetes kinézetű és érzetű közepes deszkaméretű, vízálló laminált padlókat tartalmaz. Az Impressive Ultra egy további védőréteget kínál, hogy a padló még tartósabb legyen, akár intenzív igénybevétel mellett is.

Méret: 1380 mm*190 mm*12 mm Kiszerelési egység: 5lap/1,311 m2/csomag

+ 25 év garancia otthoni használat esetén/ 5 év garancia nedves közegben/ 5 év garancia kereskedelmi használat esetén

+ Padlófűtésre is fektethető. Csak kövesse a beépítési utasításokat és gond nélkül élvezheti a gyönyörű Quick-Step padló látványát és a padlófűtés nyújtotta kényelmet.

+ 32-es kopásállósági osztályba van sorolva, vagyis a lakossági felhasználás mellett akár mérsékelt igénybevétellel járó közületi használatra is alkalmas.

+ Összepattintásos, Uniclic pattintásos rendszer megkönnyíti a beépítést.

+A Scratch Guard technológiával kezelt Quick-Step padlók akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben, mint a kezeletlenek.

+Ha vízálló Quick-Step padlót használ, búcsút mondhat a nedvesség okozta problémáknak. Ezek a padlók nemcsak kivételes stílusukkal és természetességükkel hódítanak, de 100%-ban vízállók is, így a tisztításuk rendkívül egyszerű.

+A Quick-Step fejlesztette ki a Uniclic beépítési rendszert, amely ma már a pattintásos beépítés szabványos módszerének számít. A forradalmian újszerű és szabadalmaztatott pattintásos rendszerrel a padlódeszkákat könnyedén és erőfeszítés nélkül illesztheti egymáshoz.

+Ha a Quick-Step mellett dönt, akkor egy gyönyörű és kiváló minőségű padlót választ, amely fenntartható módon készül. A bizonyíték? A Quick-Step laminált padlók elsőként kapták meg az EU Ecolabel címkét, amelyet az Európai Bizottság vezetett be a környezetvédelmi kiválóság jeléül. Ez olyan termékeknek és szolgáltatásoknak jár, amelyek magas szintű ökológiai elvárásoknak felelnek meg teljes életciklusuk során, a nyersanyag-kinyeréstől a gyártáson és a terjesztésen át egészen a megsemmisítésig.

Bővebben
 • Helyiség
  nappali, hálószoba, előtér, konyha, iroda, gyerekszoba
 • Méret
  közepes deszka
 • Vastagság
  12mm
 • Használati osztály
  33
 • Szín
  beige
 • Mintázat
  tölgy
 • Fényességi fok
  selyemfényű matt
 • Horony típusa
  hagyományos fazetta
Stílusok
Pure Retro

Vélemények

A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.