10.000 Ft felett ingyenes szállítás

Eligna newcastle-i tölgy, szürke EL3580 laminált padló

8.095 Ft / ㎡
13.940 Ft / csomag
Várható szállítási idő:
nov. 15. - nov. 29.
Kérdése van?
+36 30 539 0412
Exkluzív, vízálló laminált padló, melynek fazetta nélküli kialakítása letisztult megjelenést nyújt. Gyönyörű deszkapadlók, V-hornyok nélkül. Méret: 1380 mm*156 mm*8 mm Kiszerelési egység: 8 lap/1,722 m2/csomag

+ 25 év garancia

+ Padlófűtésre is fektethető. Csak kövesse a beépítési utasításokat és gond nélkül élvezheti a gyönyörű Quick-Step padló látványát és a padlófűtés nyújtotta kényelmet.

+ A lapok között nem látható fazetta, így a padló felülete tökéletesen sima és egybefüggő.

 + 32-es kopásállósági osztályba van sorolva, vagyis a lakossági felhasználás mellett akár mérsékelt igénybevétellel járó közületi használatra is alkalmas. 

+ Összepattintásos, Uniclic pattintásos rendszer megkönnyíti a beépítést. 

+ A víztaszító HydroSeal bevonat gondoskodik arról, hogy a víz ne szivároghasson be a padlóba. +A Scratch Guard technológiával kezelt Quick-Step padlók akár tízszer ellenállóbbak a karcolásokkal szemben, mint a kezeletlenek. 

+Ha vízálló Quick-Step padlót használ, búcsút mondhat a nedvesség okozta problémáknak. Ezek a padlók nemcsak kivételes stílusukkal és természetességükkel hódítanak, de 100%-ban vízállók is, így a tisztításuk rendkívül egyszerű. 

+A Quick-Step fejlesztette ki a Uniclic beépítési rendszert, amely ma már a pattintásos beépítés szabványos módszerének számít. A forradalmian újszerű és szabadalmaztatott pattintásos rendszerrel a padlódeszkákat könnyedén és erőfeszítés nélkül illesztheti egymáshoz. 

+Ha a Quick-Step mellett dönt, akkor egy gyönyörű és kiváló minőségű padlót választ, amely fenntartható módon készül. A bizonyíték? A Quick-Step laminált padlók elsőként kapták meg az EU Ecolabel címkét, amelyet az Európai Bizottság vezetett be a környezetvédelmi kiválóság jeléül. Ez olyan termékeknek és szolgáltatásoknak jár, amelyek magas szintű ökológiai elvárásoknak felelnek meg teljes életciklusuk során, a nyersanyag-kinyeréstől a gyártáson és a terjesztésen át egészen a megsemmisítésig. 

Részletek
 • Kollekciók
  Eligna
 • Címkék
  padlófűtésre alkalmas, összepattintásos, Uniclic kattanó rendszer, fazetta nélkül, Hydroseal vízálló technológia, tölgy, selyemfényű matt, 32-es használati osztály
 • Helyiség
  nappali, hálószoba, iroda, étkező, konyha, előtér
 • Méret
  közepes deszka
 • Vastagság
  8mm
 • Használati osztály
  32
 • Szín
  sötétszürke
 • Mintázat
  tölgy
 • Fényességi fok
  selyemfényű matt
 • Horony típusa
  fazetta nélküli
 • Kiszerelés
  1
Stílusok
Trendy Lines
A merészséggel párosított mértékletesség. Kifinomult stílusérzék szükséges hozzá, hogy a trendi vonalat követve az élénk, színekben merész életterek harmonikussá váljanak.
A weboldalon sütiket (cookie) használunk a felhasználói élmény javítására.
Az adatvédelemi szabályzatunkat itt találja.